Google Analytics Beállítás szolgáltatásunk során segítünk, hogy az analitikai mérés az üzleti folyamatoknak megfelelően történjen, és a belőle nyert adatokkal támogatni tudja Önt a weboldalát érintő üzleti döntéseiben. Ha Analytics fiókja helyesen van beállítva, olyan adatokat szolgáltat  Önnek ingyenesen, melyek felhasználásával optimalizálhatja weboldalát, így előzve meg további megrendelések elveszítését és növelve a látogatások és vásárlások számát.
Ha nem használ Google Analyticset csak annak lehetőségétől esik el, hogy javítsa webshopjának, fizetett kampányainak hatékonyságát, csökkentse kiadásait, és növelje bevételeit. De egy rosszul beállított fiók hibás adataira támaszkodva akár olyan döntéseket hozhat, amelyek komoly veszteséget okoznak Önnek. Ne hagyja, hogy ez megtörténjen, mi segítünk:

A Google Analytics Beállítás során

  1. A Google Analytics beállításnál először egy beszélgetés során felmérjük a weboldal célját, a mérni kívánt adatok körét és felállítjuk a mérési stratégiát (mit és hogyan kell mérni, hogy segítségükkel megállapítható legyen, eléri-e a weboldal az üzleti céljait).

  2. Áttekintjük a meglévő Google Analytics fiókot (amennyiben van), hogy van-e mérési/beállítási hiba, illetve a kívánt dolgokból mi van és mi nincs beállítva.

  3. Javítjuk és beállítjuk a szükséges dolgokat, amihez kódbővítés szükséges ott megfelelően instruáljuk az ügyfél megbízottját (fejlesztőjét), aki elvégzi a módosításokat.  4. Ellenőrizzük, hogy minden szükséges beállítás megtörtént, és a fiók a mérési stratégiának megfelelően mér.

  5. A fiók felhasználóinak (max 5 fő) segítünk egyéni jelentéseket, figyelmeztetéseket, szegmenseket, irányítópultokat definiálni és beállítani, hogy a mindennapi munkája során a leggyorsabban férhessen hozzá azokhoz az adatokhoz, amelyekre a munkájában szükség van.

Ha Ön is azt szeretné, hogy egy helyes mérési stratégiával és beállításokkal a Google Analytics fiókja egy ingyenes profitnövelő segédeszközzé váljon, kérje ajánlatunkat a Google Analytics Beállításra az alábbi űrlapon:

[customcontact form=2]