A jelentkezéseket a részvételi díjak beérkezési sorrendjében fogadjuk.
Megrendelését a részvételi díj beérkezését követően teljesítjük.

A rendezvény ára a következőket tartalmazza:

Fél napos (minimum 3 órás) tréning
A tréning diái nyomtatott formában is
Google Analytics Beállítási Útmutató e-book (értéke 7500 Ft+ÁFA)
Ingyenes wifi lehetőség

Helyszín: Oktatóterem.com
1075 Budapest, Károly krt. 3/A, (Astoria)

Regisztráció: 13:30-13:40
Kezdés: pontban 13:40-kor
Az időpont és helyszín változtatás jogát fenntartjuk.

A jelentkezési lap megrendelésnek minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után.
A részvételi díjról visszaigazolásként díjbekérőt küldünk, melynek alapján szíveskedjenek a tréning díját azt az alább feltüntetett bankszámlaszámra utalni. Befizetéskor a megjegyzésben tüntessék fel a díjbekérő sorszámát. A részvételi díj befizetésének hiányában a megrendelést nem tudjuk teljesíteni.

Bankszámlaszám: Euromarknet Kft. 10700385-24578907-51100005

Lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni, azonban a részvétel átruházható, vagy egy későbbi tréningidőpontban érvényesíthető.
Átruházással történő lemondást csak írásban fogadunk el, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Postacímünk: Budapest, Harminckettesek tere 3.
Email: hello@deepindata.com

Írásos jelentkezésüket követően visszaigazolásként a részvételi díjról díjbekérőt küldünk. Az Önök számára megküldött számla az áfát tartalmazza. A számla üzletviteli tanácsadásról (analytics tréning) kerül kiállításra.
A rendezvény díja tartalmazza a tanfolyamon való részvételt, a rendezvény diáit nyomtatott, valamint Google Analytics Beállítási Útmutatónkat digitális formában. A rendezvény díjtételeinek a jelentkezési lapban megadottaknál részletesebb bontására nincs lehetőség.
A rendezvényen kiadott anyagokat vagy azok bármilyen részét módosítani, sokszorosítani, terjeszteni tilos. A tréningen tilos bármilyen hang-, kép- vagy videófelvétel készítése. Ezen pont megszegése a jelentkező tanfolyamon való részvételének felfüggesztését, valamint kártérítési eljárást von maga után. Ilyen esetben a tanfolyam részvételi díja nem jár vissza, és későbbi időpontban sem érvényesíthető.